Autentificare cont Telefon: 0731.784.707     Email: contact@lucrare-licenta.eu

Intrebari-redactori.

Daca aveti intrebari legate de activitatea redactorilor sau daca aveti neclaritati, va invitam sa vizitati aceasta sectiune a site-ului. Gasiti mai jos majoritatea intrebarilor primite din partea redactorilor nostri.
1. Am completat forumularul inregistrare redactor, in cat timp imi aprobati contul?

Analizam formularul pe care l-ati completat si veti avea contul activat in maxim 10 zile lucratoare. Important: atasati CV-ul si completati toate compurile din formularul de inregistrare redactor.

2. In cat timp pot prelua prima comanda?

Imediat ce veti avea contul aprobat, primiti un email cu datele contului de redactor (utlizator si parola). Din acel moment puteti prelua comenzi pe domeniile de interes mentionate in formularul inregistrare redactor.

3. Cum pot prelua prima comanda?

De fiecare data cand apare o comanda nou pe domeniile de interes mentionate de dvs, veti primi un email de notificare. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati contul de Redactor si licitati pt comanda respectiva. Prin licitatie ne comunicati suma pe care doriti sa o primiti pt a redacta lucrarea. Va rugam licitati doar pt comenzile la care puteti respecta termenul de predare si cerintele clientului din formularul de comanda.

4. De ce am nevoie pt a putea lucra cu dvs?

Aveti nevoie de 3 lucruri esentiale, fara de care nu putem colabora: un laptop sau desktop cu conexiune la internet, acces la materiale online sau biblioteca si cunostiile medii ale pachetului Microsoft Office, in special Word-ul.

5. Ce servicii ofera un redactor?

Un redactor ofera servicii complete de redactare-concepere lucrari licenta, diploma, disertatie, master, grad, proiecte, referate, prezentari powerpoint. Lucrarile sunt realizate de la zero conform cerintelor completate de client in formularul Cotatie Pret.

6. Care este modul de lucru?

Detinem o Platforma Adminstrare Comenzi prin care gestionam toate comenzile pe care le primim din partea clientilor nostri. Comunicarea intre dvs. si client se realizeaza doar online, prin mesaje scrise. Majoritatea comenzilor sunt realizate si predare clientilor in 3 etape.

7. Ce obligatii am atunci cand preiau comenzi?

Pentru ca lucram la distanta sunt trei cerinte importante:

– sa raspundeti zilnic la mesajele pe care le primiti din partea clientilor dvs.
– sa atasati lucrarea/parti din lucrare in timpul convenit, fara sa depasiti termenul de predare mentionat de client in formularul Cotatie Pret
– sa respectati cerintele mentionate de client in formularul Cotatie Pret

8. Este legala aceasta activitate?

Activitatea de redactare desfasurata pe platforma noastra este 100% legala.

Termeni si conditii:
1. “Clientul garanteaza ca indeplineste toate conditiile impuse prin lege pentru a contracta serviciile de redactare”
2. “Drepturi de proprietate intelectuala – Partile sunt de acord ca prin predarea de catre Consultant/Redactor si acceptarea de Client a comenzii sau a unor parti din comanda, drepturile de proprietate intelectuala asupra lucrarii/partii din comanda relevante, nu se transmite de la Consultant catre Client in schimbul pretului achitat de catre Client.”

9. Pot avea mai multe comenzi in acelasi timp?

Sigur, redactorii noi inregistrati pot prelua pana la 3 comenzi cu status “In lucru” in acelasi timp.

10. Pot lucra de acasa?

Desigur, puteti lucra de acasa din orice judet al tarii.

11. Cum si cand voi fi platit?

Trebuie sa completati un “Profil plata” in contul de redactor. Veti fi platit la fiecare comanda, in timpul procesului de redactare.

 

Lucreaza cu o echipa de profesionisti!

Speram ca v-am lamurit asupra serviciilor pe care le presteaza un redactor. Mai multe detalii veti gasi in contul de redactor: termeni si conditii, modul de lucru si pasii pe care trebuie sa-i urmati in procesul de redactare (detaliat).
 
Va multumim pt interesul accordat si speram intr-o buna colaborare!
Echipa Lucrare-Licenta.eu
Inregistrare REDACTOR

Aveti o alta intrebare?

Nu ati gasit raspuns la toate intrebarile dvs? Ne puteti adresa intrebarea prin telefon, email sau formularul de contact.

Contact

Back to Top