Autentificare cont Telefon: 0731.784.707     Email: contact@lucrare-licenta.eu

Aveti intrebari? Aici gasiti raspunsuri.

Daca aveti intrebari legate de domeniul lucrarilor la comanda, daca aveti neclaritati sau daca doriti ajutor, va invitam sa vizitati aceasta sectiune a site-ului. Gasiti mai jos majoritatea intrebarilor primite din partea clientilor nostri pentru a va oferi o imagine clara asupra serviciilor pe care vi le putem oferi.
1. Ce servicii oferiti?

Echipa Lucrare-Licenta.eu ofera servicii complete de redactare-concepere lucrari licenta, diploma, disertatie, master, grad, proiecte, referate, prezentari powerpoint. Lucrarile sunt realizate de la zero conform cerintele dvs. completate in formularul Cotatie Pret.

2. Care este modul de lucru?

Propunem clientilor nostri un mod de lucru simplu,rapid si eficient. Completati formularul cotatie pret, primiti pe email un cont de client (utilizator si parola) unde veti putea comunica pe tot parcursul desfasurarii comenzii cu redactorul dvs. Lucrarea o veti primi in format electronic word si va fi trimisa in trei etape, pe masura ce este radactata.

3. Am completat formularul Cotatie Pret, in cat timp primesc raspuns?

Veti primi oferta de pret in maxim 12 ore din parte redactorilor nostri. In acest timp redactorii vor cauta bibliografia necesara conceperii conform cerintelor dvs.

4. Cat costa o lucrare la comanda?

Nu va putem oferi un cost orientativ al serviciilor noastre, pentru ca acesta este influentat de mai multe aspecte. In primul rand conteaza tema lucrarii, numarul de pagini si bineinteles termenul de predare. Odata ce cunoastem toate aceste detalii, ne va fi mult mai usor sa va oferim un pret. Garantam ca veti primi cel mai bun raport calitate/pret.

5. Lucrarea va respecta cerintele din formularul Cotatie Pret?

Lucrarea dvs. va fi conceputa de la zero, redactorii avand obligatia sa respecte cerintele pe care dvs. le-ati metionat in forumularul Cotatie Pret.

6. Exista riscul ca lucrarea sa fie plagiat?

Comenzile sunt redactate dupa cerintele dvs. iar specialistii noastri trateaza fiecare subiect ca un unicat si il lucreaza ca atare. Toate comenzile sunt predate pe etape, astfel puteti verifica fiecare parte din comanda dvs. in timpul procesului de redactare. Comenzile sunt realizate de la zero, iar materialele nu se refolosesc, tocmai pentru a nu aparea suspiciuni de plagiat.

7. Cat timp dureaza realizarea unei lucrari?

Termenul de predare este cel metionat de dvs. in formularul Cotatie Pret. Stim cat este de important sa primiti lucrarea la timp pt a o putea verifica dar mai ales pentru a putea invata. In acest an peste 90% din comenzi au fost livrate clientilor nostri inainte de termen, oferind astfel timp suplimentar de studiu.

8. Ce se intampla daca trebuie facute corecturi?

Binenteles ca se vor face corecturi, in functie de discutiile pe care le vei avea cu coordonatorul dvs. Daca sunt corecturi minore, acestea se vor face gratuit. Daca sunt insa corecturi majore sau se pune problema de reformulare a unor capitole intregi, atunci pretul convenit initial se va renegocia.

9. Nu am cuprins si bibilografie, pot solicita Cotatie Pret?

Desigur, campurile Cuprins, Bibliografie si Alte Cerinte nu sunt obligatorii. In cazul in care nu veti completa aceste campuri, redactorul va propune o varianta de cuprins si bibliografie pentru comanda dvs.

10. Cum se face plata?

La inceputul colaborarii, se stabileste un pret pentru toata lucrarea precum si etapele de lucru in functie de complexitatea lucrarii. Plata se face prin virament bancar in contul pe care il vom comunica printr-o factura proforma.

11. Asigurati confidentialitatea colaborarii?

Colaborarea dintre dvs. si noi este strict confidentiala, asa cum sunt, de altfel, toate colaborarile noastre. Nu avem nevoie decat de o adresa de email, unde sa va trimitem ceea ce lucram si unde sa solicitam eventuale informatii suplimentare.

12. In ce domenii realizati lucrari?

Avem redactori specializati pe orice domeniu. Deasemenea, putem realiza comenzi in limba engleza, franceza, italiana, spaniola sau germana. Facem acest lucru de aproape un deceniu iar experienta acumulata in acest interval de timp ne-a transformat in adevarati profesionisti ai acestui tip de serviciu.

 

Comandati acum cu 20% reducere!

Redactata de un Expert, Originala, Livrare rapida

Aveti o alta intrebare?

Nu ati gasit raspuns la toate intrebarile dvs? Ne puteti adresa intrebarea prin telefon, email sau formularul de contact.

Contact

Back to Top